Saturday, 24 April 2010

KattensSOS gryteunderlag (heat proof mat)

KattensSOS er en veldedig dyrevelferdsorganisasjon basert på Helgeland, som i hovedsak jobber hardt for å gi hjemløse katter nye hjem. De er relativt nyoppstartet, men har allerede fått samlet en liten bunke suksesshistorier. Mer om KattensSOS og deres arbeid finner dere på nettsidene deres.
Når anledningen byr seg har de stand med salg av ulike håndlagde ting og puseleker til inntekt for organisasjonen. Jeg vil gjerne bidra litt også, men har fundert litt på hva jeg kunne lage... Jeg endte opp med at jeg ville prøve å strikke grytelapper med logoen på, og nå er første testversjon ferdig. Konklusjonen er klar - jeg kan IKKE lage de andre på denne måten - det tar altfor lang tid! Her er motivet sydd på med maskesting, så neste - og forhåpentligvis enklere - versjon blir å strikke mønsteret rett inn... fortsettelse følger!
Denne ble også i største laget for en grytelapp - så denne ble ekstra foret så det ble et solid gryteunderlag istedet, ca 25cm x 25cm .


This heat proof mat is a test product for some gifts for a sales-boot for the charity KattensSOS, who works with homeless cats. I wanted to make a potholder, but I  thought the size (25cm x 25cm)  was better for a heat proof mat. The technique I tried out now turned out to be far too timeconsuming, as the cats are sewn on after knitting the base, so next time I'll try a slightly smaller version, with the pattern in the knitting instead. 

To be continued...

1 comment:

  1. Den ble jo bare utrolig fin!
    Så flink du er å sy på etterpå da, det ser ut som om det er strikket inn:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails